Што нудите за мене? - Избори 2016

Области

 Што нудите за мене? - Избори 2016

  •  05 декември 2016
  •  Отворете ги прозорците
  •  Национален
  •  Невладин сектор
  •  Анализа

Анализа на изборните програми на партиите за парламентарните избори во декември 2016, од аспект на лицата со попреченост.

Повеќе